Erasmus+Akreditasyon Programı Hareketliliği

24.05.2023 301

Okulumuz 8-12 Mayis 2023 tarihleri arasında felsefe ogretmenimiz Ünzüle Avcı Köse refakatinde ogrencilerimiz Bilge Çalışkan ve Nehir Tugdemir Çekya Brno'da bulunan Waldorfska Skola Brno Okulu'na grup hareketliliği gerçekleştirdiler. Ogretmen ve ogrencilerimiz Balikesir Il Milli Eğitim Müdürlüğü'nün #erasmusplus okul egitimi akreditasyonu 2022 yılı konsorsiyumu kapsamında Waldorfska Skola Brno Okulunda derslere katılarak gözlem yapma imkanı buldular. Waldorf egitim sistemini, yaparak yaşayarak öğrenmenin okul ortamında nasil mümkün olabileceğini gözlemleyen ogretmen ve ogrencilerimiz farkli sinif düzeylerinde ahşap oyuncak atölyesi, tas oymaciligi atölyesi, öritmi, tiyatro, matematik, edebiyat gibi pek cok farkli derse katıldılar. Akranlarinin ogrenme ortamını yerinde gozlemleyen ekibimiz Avrupa egitim ağının bir parçası olma fırsatı buldu.