"GELECEĞİMİ SEKİLLENDİRİYORUM" E twinning PROJEMİZ

11.05.2021 356

11-05-2021

GELECEĞİMİ ŞEKİLLENDİRİYORUM

Gülser Mehmet Bolluk Anadolu Lisesi, E-twinning projesi ile öğrencilerin kariyer planlamalarında akranlarından ve rol modellerinden faydalanabilecekleri bir öğrenme ortamı oluşturmak, problem çözme becerilerini geliştirmek ve kaygı düzeylerini azaltarak motivasyonlarına olumlu katkı sağlamayı amaçlıyor.

Kuruculuğunu Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi rehber öğretmeni Kenan Uçak'ın üstlendiği projede 9 farklı şehirden 10 okul yer almaktadır. Proje ortakları: Balıkesir Gülser Mehmet Bolluk Anadolu Lisesi, İstanbul Semiha Ayverdi Anadolu Lisesi, Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi, Aydın Söke Yavuz Selim Anadolu Lisesi, Şanlıurfa Karaköprü Sosyal Bilimler Lisesi, Mersin Yenişehir Yahya Akel Fen Lisesi, Giresun Fen Lisesi, Ankara Çankaya Cumhuriyet Fen Lisesi, Çanakkale Fen Lisesi, Bilecik Bozüyük Fen Lisesi.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Nursen ATA'nın katılımcı olduğu projede 9. ve 10. sınıf öğrencileriyle proje çalışmaları hızlı ve düzenli olarak devam etmektedir.