"Pİ KARE" PROJESİ

11.01.2022 849

11-01-2022

Öğrencılerin okuma,anlama, yorumlama gücünü geliştirmek,yeni nesil soruları çözme becerini artırmaktır.

Öğrencileri 4 yıllık sure içinde paragraf ve problem çözmeye maruz bırakarak becerilerini geliştirmek hedeflenmiştir.12. sınıfa gelen öğrenci bu birikimle sınava hazır ve stressiz başlayacaktır

Proje döngüsü:1-15 günlük periyotlarla denemeler yapılacaktır. Deneme sonuçları analizleri öğrencilere iletilecektir.

2-Sınav sonuçlarının okulda zümre bazında, değerlendirmesinin yapılması.

3-Yönerge Takvimine göre belirtilen sınavların belirtilen zamanlarda uygulanması.

4-Her deneme sınavı sonrası aynı değerlendirme işleminin önceki sınavlarla birlikte ele alınarak yorumlanması.

5-Destekleyici ve tamamlayıcı çalışmaların şeklinin belirlenmesi ve uygulanması.

6-Sınavlarda başarı gösteren öğrencilerin ödüllendirilmesi yoluyla motivasyonun arttırılması.