SANATLA İYİ HİSSET (E twinning Projemiz)

29.05.2021 908

Projemizde Sanatçı Konuklar Ağırladık...

 Okulumuzundan Rehber öğretmenimiz Necla GEYDİRİCİ'nin yürüttüğü eTwinning projesi "Feel Good With Art -Sanatla İyi Hisset" de ünlü Sanatçıları ağırladık.

29-05-2021

 

 Mart ayı etkinlikleri kapsamında ağırladığımız ilk konuklarımız " Ressam, Caz Sanatçısı, Tekstil ve Moda Tasarımcısı, UNESCO tarafından layık görülen" Uluslararası Ustalık Belgesi" ne sahip Ayşegül YEŞİLNİL, İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı Tarafından 26 Haziran 2018 Tarihinde , 50.Sanat yılı dolayısıyla, "Yaşam Boyu Başarı Ödülü'ne layık görülen Müzisyen, Besteci, Eğitmen, Aranjör Nezih YEŞİLNİL oldu. Öğrencilerimizle buluşan YEŞİLNİL çifti deneyimlerini paylaştılar keyifli bir söyleşiydi.

29-05-2021

 

 

 

 

 Nisan ayının ilk haftasında ise sanatın mizah yanı olan Karikatür sanatının önemli isimlerinden Oğuz GÜREL konuğumuz oldu. Oğuz hocamızla sohbet ettik. Öğrencilerimiz yaptığı karikatürleri gösterdiler, sorularını sordular. Karikatür Sanatına dair farkındalıklarını artırdılar.

 

24 Nisan tarihinde Ünlü Sanat Yönetmeni Serdar YILMAZ hocamızla Kısa Film üzerine sohbet ettik. 

Serdar Yılmaz avangard bir kişilik, aynı zamanda iletişimi mükemmel. Öncelikle özgür ve özgün olmayı önemsiyor. Yaratıcılığa inanıyor ve inandırıyor.

30-05-2021

"Bütün Dünyayı değiştirmek için önce kendinizi değiştirmelisiniz" dedi Konuğumuz Serdar Yılmaz. Çok verimli bir o kadar keyifli bir atölye çalışmasıydı. Nisan ayı kısa film etkinliğimizi Serdar Yılmaz hocamızın ; sanat, yaşam, mutlu birey, yaratıcılık , kendin olma , meslek tercihi ve her yerde, herzaman , her an , sanatsal yaratımlarla var olabilme üzerine sohbetinden feyz aldık Mesajları Gençlerimiz için çok değerliydi ''Sevdiğiniz işi yapın hiç çalışmamış gibi olursunuz''