"The Scream of World Children" E twinning Projemiz Başlıyor..

09.03.2021 566

09-03-2021

Gülser Mehmet Bolluk Anadolu Lisesi olarak yeni bir eTwinning projesi ile yola devam ediyoruz.Okul müdürümüz Emel SEVER'in kuruculuğunu yaptığı "The Scream of World Children " isimli uluslararası yeni bir e Twinning projesine başladık. Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Cennet EROL ve İngilizce öğretmeni Türkan ÇAKMAK'ın katılımcı olduğu projede 9. Ve 10.sınıf öğrencilerimizle çalışmalarımız hızla devam ediyor.Dört yabancı ortağımızın bulunduğu projede dünya çocuklarının sesi olmaya çalışacağız.

Proje dünyanın farlı yerlerinde yaşayan çocukların problemlerine dikkat çekiyor.Ayrıca bu problemleri yaşayan çocuklara nasıl yardım edilebileceği konusunu da işliyor. 21.yüzyıl becerilerinin geliştirilmesini hedefleyen projemizde öğrencilerimiz ile birlikte portal üzerinden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Duyarlı ve bilinçli bireyler yetiştirmek birinci önceliğimiz.Tüm bunları yaparken öğrencilerimizin teknoloji açısından kendilerini geliştireceklerini ,sihirli dokunuşlarla ve çözüm yollarıyla yeni ufuklar açacaklarını biliyoruz.