YEMEKHANE HİZMETİ ALIM İLANI

05.08.2022 643

İLAN

GÜLSER MEHMET BOLLUK ANADOLU LİSESİ 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEK İHALE DUYURUSUDUR.

İLANIN YAYIM TARİHİ:04.08.2022

2022-2023  Eğitim ve Öğretim Yılında aşağıda belirtilen şartlarda öğrenci ve personel yemek ihtiyacının hizmet alımı yöntemi karşılanması amacı ile okul müdürlüğümüzce  25.08.2022 tarihine kadar teklifler alınacaktır. Teklifler değerlendirilerek uygun görülen teklifi veren şirketle sözleşme imzalanarak hizmet alımı gerçekleştirilecektir.

Sözleşme geçerlilik süresi 2 yıl olup artışlar bir sonraki yıl için TÜFE oranında gerçekleştirilecektir. Mücbir sebeplerin oluşması durumunda artışlar tekrar görüşülecektir.

Öğrenci kapasitesi 530 kişidir. Yemek hizmetinden yararlanan  öğrenci sayısından okul idaresi sorumlu değildir.

Yemek saatleri okul öğle arasında olacak şekilde planlanacak ve öğle arası zili ile birlikte servise başlanacaktır.

Yemekler sıcak olarak servis edilecektir.

Günlük menünün ihtiyaç olan  kalori değerlerine yönetmeliklerde belirtilen değerlere uygun olması esastır.

-Günlük menüde çorba, ana yemek, tatlı, içecek,  (4 çeşit ) olması esastır. Salata, tatlı, içecek değişikliği yapılabilir.

-Yemeklerde haftada 3 gün kırmızı et  ( 2 günü ana yemek ) şeklinde gerçekleşecektir.

-Her öğünde tekli su, poşetli ekmek ve poşetli çatal-kaşık olacaktır.

- Baharatlar kapalı poşette olup masalarda peçete bulunacaktır.

-Yemekler dışında  pişirilerek sıcak olarak servis edilecektir.

Yemek dağıtımı yüklenici firmaya ait olup yeterli sayıda personel ile  Hijyen kurallarına maksimum düzeyde özen gösterilecektir. Şartları uygun olmayan personel çalıştırılmayacaktır.

Yemek servisleri tabakla yapılacaktır.

Yemekhane elektrik, doğal gaz ve su giderleri yemekhane işletmecisine aittir

Yemekhane işletmecisi ve okul idaresi en geç iki ay önce bildirerek (Okul idaresince kabul edilen geçerli bir mazereti olmak şartı ile) karşılıklı fesih gerçekleştirebilirler. Aksi halde doğacak zararları karşılamakla yükümlüdür.

Sözleşme şartlarına uyulmaması durumunda okul idaresi tek taraflı fesih gerçekleştirebilir.

Yemek şirketi yemekhanenin temizliğinden sorumludur.

TEKLİFLER YAZILI OLARAK 25.08.2022 SAAT 12.00 A KADAR OKUL İDARESİNE YAPILACAKTIR.

05.08.2023

ATİLLA KADIOĞLU