OKUL MÜDÜR VEKİLİMİZ EMEL SEVER 'in  İLK GÜN KONUSMASİ

OKUL MÜDÜR VEKİLİMİZ EMEL SEVER 'in İLK GÜN KONUSMASİ

07.09.2021 727

KIYMETLİ ÇALIŞMA ARKADŞLARIM, SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİM,

      Yaklaşık olarak bir buçuk yıldır ayrıyız. Ve bu süreçte anladık ki sınıflarımız, okul bahçemiz, spor salonumuz, yemekhanemiz, yeni yaptığımız konferans salonumuz , kantinimiz ve eşsiz Balıkesir manzaramız sizsiz hiçbir anlam ifade etmiyor. BOLLUK Lisesi, sizin ritminize eşlik ediyor ve kalbi, sizin kalbinizle birlikte çarpıyor.

       Okulumuz yeni başlayan 9.sınıfların heyecanı,10. Sınıfların biz de aslında 9 sayılırız yorumları 11. Sınıfların biz ayrılırken zaten 9 duk hissiyatı ve 12. Sınıfların biz seneye üniversteliyiz umutları ve azimleri inanıyorum ki bu yıl enerjimizi çok yüksek tutacak.

    Sevgili öğrenciler, bu yeni öğretim yılında öğretmenlerimiz ile hazırladığımız yol haritamız iddialı aynı zamanda da heyecan verici. Yoğunlaştırılmış akademik kazanımlar ve deneme sınavları ile  sizleri üniversteye hazırlamak, temel değerlerini savunan kapsayıcı bir okul olmak vazgeçilmez hedefimizi oluşturmaktadır.

Oluşturduğumuz eğitim politikaları ile 21. Yüzyıl becerilerini öğrencilerimize kazandırmak, demokratik bir katılım için elverişli bir ortam yaratmak, insan haklarını teşvik etmek ve eğitimine katkıda bulunmak, küresel vatandaşlık bilinci kazandırmak, yaratıcılığı teşvik etmek ve gençlerin zihninde barışı inşa etmek hedeflenmektedir

     Okulumuz verdiği kaliteli eğitim ile Türk Toplumuna Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, üretken düşünebilen, değerlerimize sahip çıkan, değişim ve gelişime açık, sorumluluklarının bilincinde olan, özgüveni yüksek bireyler kazandırmayı amaçlamaktadır. Gençler tüm bu yeterlilikler okulumuzdan mezun olduğunuzda sizinle ülkemizin her tarafına yayılacaktır. Bizler bütün ümidi gençlikte olan dinamizmi feyz almış bir milletiz.

OKULUMUZ DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN BİLİNÇLİ VE DUYARLI GENÇLERE EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTADIR.

 BUGÜN İLK GÜN VE PAYLAŞACAK ÇOK ŞEYİMİZ VAR....