AİLE BİRLİĞİ FAALİYET RAPORU

02.02.2021 131

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI  GÜLSER MEHMET BOLLUK ANADOLU LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR

Değerli Okul Aile Birliğimiz Genel Kurulu Üyelerine:

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu olarak bize görev verdiğiniz tarih olan 19/10/2021 den bu güne kadar okulumuza ve öğrencilerimize hizmet etmeye çalıştık. Çocuklarınız için en iyisini yapmaya çalıştık. Bu çalışmalardan bazıları halen devam etmekte olup faaliyet raporunu arz ederim.

1-      Yapılan faaliyetler

2-      a- Okulun yıl boyu bütün kırtasiye ihtiyaçları giderilmiştir.

b- Fotokopi makinelerinin sürekli çalışır durumda bulundurulması sağlanmıştır, toneri, bakımı ve tüm ihtiyaçları sorunsuz giderilmiştir.

c- "Okulum Temiz" projesi kapsamında okulumuzun bu belgeyi alarak öğrencilerimiz için güvenilir bir ortam oluşması için gerekli malzeme ve çalışmalar yapılmış ve belge alınmıştır.

d- Yaz tatilinde okulda oluşan boya, tamirat, tadilat ve  onarım işleri gerçekleştirilmiştir.

e-9.snıflar için Hazır bulunuşluluk sınavı yapılmış masrafları karşılanmıştır.

f - 2022-2023 Okulun eğitim- öğretim  yılı temizlik malzemesi ihtiyacı karşılanmış ve bedeli ödenmiştir.

g- Okulun kırılan ve dökülen yerlerine anında müdahale edilmiş, elektrik, ısınma ve lavaboların kırılan muslukları temin edilip yerine takılmıştır.

ğ- Okulun sosyal ve sportif başarıları desteklenmiş, öğrencilere çeşitli ödüller verilmiş, ulaşımları ve barınmaları sağlanmış, bu konudaki harcamalar birlikçe karşılanmıştır.

h- Tespit edilen fakir öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için okulun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü ile işbirliği içinde karşılanmaya çalışılmış, kırtasiye, giyim ve kaynak ihtiyaçları giderilmiş, bedelleri ödenmiş ve sosyal faaliyetler ve gezilerde desteklenmişlerdir.

ı-Okul binasında  ve Spor salonunda bulunan kombilerin periyodik bakımı yapılmıştır.

i-Okul sms giderleri birlik tarafından ödenmiştir.

j-İş güvenliği kapsamında yapılması gerekenler temin edilmişir.

k-Konferans salonumuz tadilattan geçerek koltuklarına kavuşmuştur.

l-Akıllı tahtaların tadilatı yapılmıştır.

m-Tanıtım ve temsil ağırlama harcamaları giderilmiştir.

Ayşe ÇAĞLAR                       Nihal KEF                    Rukiye SECER               Miray ÇELDİR

BAŞKAN                                 MUHASİP                             ÜYE                            ÜYE