Gülser BOLLUK ve Mehmet BOLLUK Kimdir?

18.01.2013 3091

Okulumuzu yaptıran hayırsever Mehmet BOLLUK, Balıkesir merkez Bağalan Köyü'nde 1936 yılında doğmuştur. Gülser BOLLUK ise Çamköy'de 1939 yılında dünyaya gelmiştir. 1960 yılında köyden Balıkesir'e gelen mehmet BOLLUK 18 yıl Balıkesir'de hal binasında sebze ve meyve ticaretiyle uğraşmıştır. Daha sonraki yıllarda müteahhitliğe başlayarak Balıkesir ve Altınoluk'ta bu alanda faaliyetlerde bulunmuştur. Köyünde okul olmadığı için ilkokulu dahi okuyamayan Mehmet BOLLUK, bütün çocuklarına lise ve üniversite okutmayı başarmıştır. Aynı zamanda özel öğretim sektöründe de faaliyet gösteren hayırsever iş adamı, değişik dönemlerde Balıkesir'in vergi rekortmenleri arasında yer almıştır. Aktif iş hayatını halen sürdürmektedir.